"Kadının Adı Var" Sosyal Sorumluluk Projesi

Insider olarak, Sosyal etki yaratarak, ülkemize ve dünyaya anlamlı bir katkı sağlamak için var gücümüzle çalıştık ve çalışıyoruz. Girişim ekosistemini destekleyerek, sadece Silikon Vadisi'nde değil, Türkiye'nin dört bir yanında da başarılı girişimlerin yeşermesine inanıyoruz. Bu vizyonla, ekosistemi büyüterek ülkemize ve girişimcilere daha fazla fırsat sunmayı hedefliyoruz. Aldığımız desteği geri verme anlayışıyla, topluluğumuzun ve ekosistemin daha da güçlenmesi için elimizden geleni yapıyoruz.

 

Şimdi de CTO’su Mehmet Sinan Toktay ve ekibi tarafından gerçekleştirilen "Kadının adı var!" isimli sosyal sorumluluk projesi ile İnsider, girişimcilik ekosisteminde kadınların daha etkin bir rol almasını ve işlerini büyütmelerini hedeflemektedir. Bu program kapsamında, 100 girişimci kadına işlerini büyütebilmeleri için eğitim vermeyi hedeflemektedirler. Eğitim sürecinin ardından, eğitime dahil olan girişimler arasından seçilecek 5 ekibe Insider kurucuları olarak karşılık beklemeden uzun dönem mentörlük sağlayacaklar.

Eğitim programına katılmak isterseniz, aşağıdaki formu doldurarak Merve Marankı (+905436731577) ile iletişime geçebilir ve daha fazla bilgi alabilirsiniz. 


Girişimci Kadınlara Yönelik Eğitim Başvuru Formuhttps://bit.ly/3Yssw05 
MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}