Actioncoach - Ankara Partner

GÜLFİDAN BEREKET

İŞLETME KOÇU - FİRMA SAHİBİ

Ankara Çankaya

Fatura adres: Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 3C1-160 06530 Çankaya/ANKARA 3C1

5323550301

Hakkımızda

Bir ActionCoach ile neden çalışmalısınız?

1 ActionCOACH, DAHA AZ ÇALIŞARAK NASIL DAHA FAZLA PARA KAZANABİLECEĞİNİZİ GÖSTERİR
Uzun saatler çalışıyorsunuz ve küçük bir tatile çıksanız bile işlerin şimdiki gibi etkin bir biçimde yürüyeceğinden emin değilsiniz. Daha az çalışarak bu iş yürümez diye düşünüyorsunuz. Öyle ise ActionCOACH ile tanışmanın tam zamanı.

2 ActionCOACH DAHA FAZLA KAR ETMENİZİ SAĞLAR
Karınızı artırmaya hazırlanın. İşletmeniz için harcadığınız çaba ve yatırım ile katlandığınız riske değmeyecek bir para kazanıyorsanız, artık bu durumu değiştirmenizin zamanı gelmiş demektir. ActionCOACH Ofisi ‘‘378 Kar Yaratma Stratejisi’’ ile size satış, pazarlama, reklam, kar artışı, iş yöntemleri, zaman yönetimi ve ekip oluşturma konusunda yardım ederek, gelirlerinizi birkaç ayda artırmanızı sağlayacak.

3 ActionCOACH EKİP OLUŞTURMANIZA YARDIMCI OLUR
Siz, işin içinde bulunsanız da bulunmasanız da işletmenizi büyütmeye yardımcı olacak insanlardan oluşan bir ekip kurmaya hazır olmalısınız. İşinin ehli insanları işe almak, eğitmek ve elinizde tutmak işinizi çok kolaylaştırır. Ekip eğitim programlarımızdan etkin işe alım sistemlerimize kadar her aşamada, motive olmuş bir ekip ve hırslı bir takım yaratmak için sürecin tamamında size yardımcı oluruz.

4 ActionCOACH TUTKULARINIZI YENİDEN KEŞFETMENİZE YARDIMCI OLUR
İşinizle uğraşırken sıkılıyorsanız ve hatta kendinizi hasta gibi hissediyorsanız, işinizle aşkınızı tazeleme, işe ilk başladığınız zamanki vizyon ve tutkunuzu yeniden hatırlama zamanı gelmiş demektir. Motivasyon, İşletme Koçunuz ile yürüteceğiniz çalışmanın her aşamasının temelini oluşturur.İster evden çalışın, ister işe yeni başlamış olun ya da çok büyük bir firmayı yönetin, İşletme Koçluğu daha iyi bir işletme ve daha iyi bir yaşam tarzını size en hızlı sağlayacak tek yöntemdir.

5 ActionCOACH SİZE GENEL EKONOMİ VE SEKTÖRÜNÜZDEKİ DEĞİŞİKLİKLERİ TAKİP
ETMENİZ KONUSUNDA DESTEK OLUR
Büyümek için daha fazla şey bilmeniz gerektiğini biliyorsunuz, ama sektörünüzdeki değişiklikleri, küresel ekonomideki dönüşümü ve gelişmelerin ne yönde olduğunu takip etmeye zamanınız yok. İşletme koçluğu, iş dünyasındaki eğitim yöntemini dönüştürmüştür; geleneksel danışmanlık, kitaplar ve seminerler yerine doğru bilginin doğru zamanda kullanılmasını sağlayan bir düzeye taşımıştır. Bu süreci, işletmenizi bir örnek olay olarak değerlendireceğiniz girişimci eğitimi gibi düşünebilirsiniz.

6 ActionCOACH, HESAP VERİLEBİLİR BİR DÜZEN YARATMANIZA YARDIMCI OLUR
Karlılığınız, dönem sonu sonuçlarınız konusunda size gerçekleri söyleyecek, sizi bazı konularda ikna edecek, iyi bir iş yaptığınızda sizi tebrik edecek bir İşletme Koçuna gereksinim duyarsınız. Bir işletme sahibi her zaman yalnızdır. Oysa sizinle konuşacak, size uzman koçluk sağlayacak, sorunlarınızı çözmenizde yardımcı olacak ve bunları fırsatlara dönüştürecek bir arkadaşa, bir rehbere her zaman ihtiyacınız vardır.

7 ActionCOACH, İKİNCİ BİR UZMANIN GÖRÜŞÜNÜ SİZE SUNAR
Hesabınızı bilmek, karınızı korumak, iş sonuçlarından haberdar olmak, sizi teşvik etmek ve sizi ikna etmek için bir İşletme Koçuna İhtiyaç duyarsınız. Ağaçları görmek için ormana kuşbakışı bakabilen, yıllarca aynı sektörde çalışmaktan kaynaklanan sektör körleşmesinden uzak bir uzmana gereksiniminiz vardır. İşletmenizi özel yaşamınızın bir parçası gibi yönetebilmeniz için satış koçluğu gibi alanlarda size yardımcı olacak, sizin görmediğiniz basit şeyleri görebilecek bir rehbere sık sık gereksinim duyarsınız. İş dünyasına hizmet veren rehberler, zorlu, sevimsiz ve sormaktan kaçındığınız soruları size soracaklar. Gelin siz de dünyanın dört bir yanındaki işletme koçluğu hizmeti alan işletme sahipleri ve yöneticilerin arasına katılın. Rakiplerinizden önce büyük bir adım atın...

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}