BAKIŞ SU GIDA KİMYA AMBALAJ LTD. ŞTİ.

BURCU BUDAK

FİRMA ORTAĞI

Kocaeli Gebze

pelitli mahallesi tavşanlı yolu caddesi 52/1

0532178967

Hakkımızda

Hakkımızda
Bizler, 2004 senesinden bu yana müşterilerinin memnuniyetini her şeyden üstün gören ve makul fiyatları ile müşterilerinin bütçesini korumayı da layıkıyla başarmış olan bir firmayız. Aynı zamanda sizlere sunduğumuz suyun kullanımına dair her türlü malzeme ve aparat da firmamızca müşterilerimize sağlanıyor.

Bu aparat ve ürünlerin bakımını da periyodik olarak uzman personel vasıtasıyla gerçekleştiriyor, bu sayede müşterilerimizle ilişkimizi bizden ürün satın almalarından çok daha geniş kapsamlı olarak kuruyoruz. Kurumsal müşterilere hizmet sunmakta olan Bakış Su, Gebze bölgesinde yüksek kalitedeki güler yüzlü hizmetiyle de büyük beğeni toplamayı daima başarıyor ve neredeyse rakipsiz olarak varlığını sürdürüyor.

Biz Kimiz
Bakış Su Gebze olarak pek çok ürünü müşterilerimizle buluşturan bir firmayız. Aynı zamanda sayısız ürün çeşidini bizden hizmet bekleyen müşterilerimize sunuyor, bu ürünleri de en kaliteli ve alanında kendisini kanıtlamış markalar arasından seçiyoruz.

Ofçay
Hayat Su
Mehmet Efendi Kahve
Beypazarı
Gibi duyulduğu anda niteliklerini belli eden marka ve ürünler bunlardan sadece birkaç tanesi.

Kalite Politikamız
Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin ve ürünlerin tamamını elbette en yüksek kalitede olanlar arasından tercih ediyoruz. Bu sayede hem yaptığımız işe hem de bölgemizde hizmet verdiğimiz müşterilere duyduğumuz derin saygıyı bir defa daha tescillemiş oluyoruz.

Müşteri Politikamız
Ayrıca ürün ve hizmet kalitemizi her zaman için makul fiyatlarda tutmaya da büyük özen gösteriyoruz. Bu sayede bütçenizi de korumayı başarıyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki bir hizmetin en makul fiyata sunuluyor olması mutlaka en ucuz hizmet olması anlamına gelmiyor.

Ne de olsa fiyatların düşürülmesi pahasına ürün ve hizmet kalitesinden ödün verilerek müşterilerin ödedikleri paranın karşılığını alamaması da mümkün. Oysaki bu bizim müşteri politikalarımız ile bağdaşacak en son şey. Bu nedenle biz müşterilerimize sunduğumuz hizmetin makul fiyatlı oluşunu, prensiplerimizden ödün vermeksizin emeğimizin karşılığını almak olarak nitelendiriyoruz. Başka bir deyişle sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerin yanı sıra emeğimizin karşılığı olandan da tek kuruş fazlasını talep etmiyoruz. Bizleri alanımızda farklı kılan en önemli hususlardan bir tanesi de bu.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}