Dix Sport Forma İmlatı ve Spor Malzemeleri

Tuğrul BEŞGÜL

Muğla Ortaca

Fethiye Muğla Karayolu No 67 Ortaca Muğla

(505) 593 0138

Hakkımızda

Firmamız 2005 yılında kurulmuş olup, sektörde her ne kadar yeni olsada, kendini geliştirmiş, teknoloji ve yenilikleri yakından takip etmiştir.

2008 yılında forma imalatına başlayan firmamız Forma, Şort, Antrenman Eşofmanı, Raşel Eşofman, Tayt, Antrenman Yeleği, Yağmurluk, Kapri, T-Shirt ve benzeri spor kıyafetleri imalatını yapmaktadır.

Firmamız kalite politikası ile forma imalatında Türkiye standartlarının üzerine çıkmıştır. Müşteri memnuniyetini ön planta tutarak, firmamıza en iyi referansın imalatını yaptığımız ürünler olduğu düşüncesindeyiz.

Kaliteli ürün arayan müşterilerimiz DİXSPORT markası ile memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

Bizi tercih eden müşterilerimize teşekkürü bir borç bilir, değerli siparişlrinizi bekleriz.


Sitemizde promosyon amaçlı, baskılı olarak birbirinden farklı ürünler kullanılmaktadır.

Promosyon t-shirtler, şapkalar şirketimiz için olmazsa olmaz bir takımdır.Birbirinden farklı model ve desenlerde istediğiniz t-shirt ve şapkaya bizimle iletişime geçerek sahip olabilirsiniz.
Baskılı t-shirt, promosyon baskılı t-shirt, toptan t-shirt. İsterseniz firma, isterseniz birey olun sizin için en özel t-shirt ve şapkalara bizimle kavuşacaksınız.

Şirketimizce üretilen başlıca t-shirt ve şapkalar kaliteli firmalardan tedarik edilmekte ve yüzde yüz gerçek üründür. T-shirt ve şapkanın yanı sıra birbirinden farklı formalara da sahip olma şansını kaçırmayın . Başlıca t-shirt modellerimiz Lacoste t-shirt,penye t-shirt,promosyon t-shirt, çocuk t-shirt, baskılı t-shirt, sublime t-shirt, kaltieli lacoste t-shirt,seçim t-shirt,sublime çocuk t-shirt
kaliteli penye t-shirt, penye t-shirt, ucuz t-shirt, bowling t-shirt,işçi t-shirt,promosyon t-shirt,uzun kollu penye t-shirt, firma t-shirt, okul t-shirt,kişiye özel t-shirt,uzun kollu lacoste t-shirt, toptan sublime t-shirt gibi geniş ürün yelpazesi çerçevesinde hizmet vermekteyiz.

Bunun yanı sıra farklı forma modellerimiz de mevcuttur. Takımınızı baştan tasarlamak bizim işimiz.
Firmanıza ait baskılı t-shirtler ile hiyerarşinizi sağlamlaştırmayı kolaylamak biz DIXSPOR'un görevi . 7/24 ulaşabileceğiniz numaramızla size; sayısı fark etmeden baskılı ürününüzü gün içinde teslim ediyoruz.Uzun kol kısa kol ve penye kaliteleri farkı ile bütçenize uygun olanı seçin ve kolay ödeme seçeneklerimiz ile firmanıza reklam yapmak artık çok kolay.

Bizim işimiz çözüm üretmek , sizinkiyse sorununuzu iletmek. Sizin için çalışan firmamız t-shirt ve şapka seçenekleri ve miktar farkı gözetmeksizin herkese hizmet etme anlayışı benimsemiştir.

1 i 1000 kabul ettiğimiz hizmet anlayışıyla sizleri bekliyoruz

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}