MAXİT Koçluk Danışmanlık Kurumsal Eğitim Ltd Şti

Ece Akan

Yönetici koçu, mentor, kurumsal eğitim

Ankara Yenimahalle

Macun Mah. Timko 2 Sokak İşyerleri Sitesi 177. Sok. No: 19 A-3 Yenimahalle/ANKARA

5324541146

Hakkımızda


​​​​​

1974 Ankara doğdu. Özel Arı Lisesinde ortaokulunu ve lise 2. Sınıfına kadar okudu. Daha sonra aldığı burs ile liseyi ABD de bitirdi. Daha sonra A.Ü. DTCF da Latin dili ve Edebiyatı bölümünü tamamladı. Atılım Üniversitesi'nde İşletme Yüksek lisansını tamamlamıştır. 1996 yılından bu yana üretimden, planlamaya, insan kaynaklarına birçok fonksiyonel alanda bi fiil çalışmıştır. 20 yıldan fazla yöneticilik deneyimi bulunmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesidir.

“Dış Ticaret Eğitimi" , “Halkla İlişkiler Yöneticiliği" “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” “Eğiticinin eğitimi" "İç Kontrol Eğitimi", ICF (International Coach Federation) tarafından akredite edilmiş bir durumdan ‘ Profesyonel Koçluğun Temelleri”, İş Ortamında Koçluk”, “Usta Koltuğa Doğru İlerleme” “Yetenek bazlı mülakat teknikleri”, "Pozitif Psikoloji Uygulamaları", "Enneagram ile kişilik analizi”, “Points of You" başlıklı eğitimlere katılmıştır.

Aldığı eğitimlerle ilk başta onun olduğu şirketlerde kurumsal koçluk yaparak çalışmaya başladı. Daha sonra Koçluk eğitimi yılların birikimini harmanlayarak kurumsal hayattan özel çalışma hayatına geçmiştir. Halen Yönetici ve Girişimci koçluğu yapmakta, Kurumsal Performansı artırmak için gerekli çalışmaları ve eğitimleri vermektedir.

KAGİDER, ANGİKAD (Girişimci İşkadınları Derneği), PERYÖN (Personel Yönetimi Derneği) ve International Coaching Federation (ICF) (Uluslararası Koçluk Federasyonu)üyelikleri bulunmaktadır. Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) 2018-20 ve 2020-22 Dönemleri İç Anadolu Lideri olarak görev yapmıştır. Halen 2021-23, 2023-25 dönemleri ANGİKAD Yönetim Kurulu üyelisidir.

Evli ve 19 yaşında ikiz oğlan annesidir.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}