KAGİDER & Şişli Belediyesi Kadın Girişimciler İçin İşbirliği Yaptı

KAGİDER ve Şişli Belediyesi kadın girişimcilerin desteklenmesi için güç birliği yaptı. ‘Ticaretin Kadınları’ çevrimiçi platformunun güçlendirilmesini hedefleyen işbirliğiyle, kamu ve özel sektörün mal ve hizmet satın alımları için Şişli bölgesindeki kadın girişimcilerin erişilebilir olmasını sağlamak amaçlanıyor.

 

KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) ve Şişli Belediyesi, Şişli bölgesindeki kadın girişimcilerin ‘Ticaretin Kadınları’ çevrimiçi platformu ile desteklenmesi için işbirliğine imza attı.

Kadın girişimcilerin yeni pazarlara ve bilgiye erişimini, yanı sıra özel sektör ve kamunun satın almalarını kadın girişimcilerden yapmasını desteklemek üzere kurulan ‘Ticaretin Kadınları’ çevrimiçi platformunun güçlendirilmesini hedefleyen işbirliğiyle, kamu ve özel sektörün mal ve hizmet satın alımları için Şişli bölgesindeki kadın girişimcilerin erişilebilir olmasını sağlamak amaçlanıyor.

 

Proje, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve KAGİDER Başkanı Emine Erdem’in ev sahipliğinde Şişli Belediyesi’nde düzenlenen toplantı ile kamuoyuna duyuruldu. Toplantıda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin de çevrimiçi bağlantı ile katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. 

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}