İnovasyonda Kadın Projesi

KADEM öncülüğünde hayata geçirilen İnovasyonda Kadın Projesi’nin bu yıl 7.’si düzenleniyor. Proje ile kadınların girişimcilik yeteneklerinin artırılması amaçlanıyor.

Proje kapsamında gerçekleştirilen kamplarda verilen eğitimlerle kadınlar, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değeri yüksek, nitelikli istihdam yaratabilecekleri teşebbüslere dönüştürüyor. Katılımcılar aynı zamanda fikir geliştirmek ve sektörde kendilerine nasıl yer bulabilecekleri gibi konularda tecrübe paylaşımlarından da yararlanıyor.

İnovasyonda Kadın Projesi’nin bu döneminde ise, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında Üsküdar Belediyesi, Yıldız Teknopark, İstanbul TTO, Türkiye İhracatçılar Meclisi proje ortaklığı, TÜBİTAK Marmara Teknokent, Bilişim Vadisi iştirakleri ve KOSGEB destekleriyle girişimci kadınlar fikirlerini ticari teşebbüse dönüştürmek için yarışacak. Projeye bu sene 1550 kadının başvurması bekleniyor. Seçilecek 30 girişimci, kampa katılmaya hak kazanacak ve bunlardan 6’sı finale adını yazdıracak.

 

Son başvuru tarihi: 2 Eylül 2022 Saat: 23.59

 

https://inovasyondakadin.org/

 

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}