TÜBİTAK Yenilikçi KOBİ’ler İçin Avrupa Ortaklığı Innowwide 1. Çağrısı Açıldı

“Yenilikçi KOBİ’ler için Avrupa Ortaklığı / Innowwide” programının ilk çağrısı açıldı. Uluslararası pazarlarda araştırma veya ticari hedeflerin uygulanabilirliğini değerlendirmek amacıyla oluşturulacak fizibilite proje önerilerinin sunulabileceği çağrıda, proje başına 60.000 Avro hibe verilecektir. Çağrı, 5 Eylül 2022 ile 15 Kasım 2022 (17:00 CET) tarihleri arasında açık olacaktır.

Başvuru

Başvurular, AB Üye ülkelerinde veya Ufuk Avrupa Asosiye ülkelerindeki yerleşik KOBİ’yi yasal olarak temsil etmeye yetkili bir kişi tarafından doldurulmalı ve sunulmalıdır. Başvurular aşağıdaki linkte yer alan SmartSimple platformundan tamamlanmalıdır:

https://eureka.smartsimple.ie/

Başvuru koşulları:

• AB üye ülkelerinde veya Ufuk Avrupa Asosiye ülkelerinde yerleşik bir KOBİ olmak ve Kuzey veya Güney Amerika, Asya-Pasifik veya Orta Doğu’da yerleşik bir proje ortağı ile anlaşmış olmak;

VEYA

• AB üye ülkelerinde veya Ufuk Avrupa Asosiye ülkelerinde yerleşik bir KOBİ olmak ve bir Afrika ülkesinde yerleşik bir proje ortağı ile anlaşmış olmak;

VEYA

• AB üye ülkelerinde veya Ufuk Avrupa Asosiye ülkelerinde yerleşik bir KOBİ olmak ve halihazırda hizmet verilen bir Afrika firması adına başvuruda bulunmak.

Başvurular bu üç gruptan biri altında sınıflandırılacaktır. Herhangi bir AB Üye ülkesinde veya Ufuk Avrupa Asosiye ülkesinde yerleşik bir KOBİ iseniz ve başvurunuzu AB’ye ya da Ufuk Avrupa Asosiye ülkelerine yönelik inovasyon yapan bir Afrika firması adına yapıyorsanız, başvuruda Afrikalı paydaş “ana altyüklenici” olarak kabul edilecektir. Aynı değerlendirme kriterleri üç kategoriden herhangi biri için de geçerlidir.

Son Başvuru Tarihi: 15 Kasım 2022, 17:00 CET

Başvuru için: https://www.tubitak.gov.tr/tr/duyuru/yenilikci-kobiler-icin-avrupa-ortakligi-innowwide-1-cagrisi-acildi

 

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}