Kadın Girişimciler KAGİDER Pusula'da ‘Yeşil İş’ Prensiplerini Öğreniyor !

KAGİDER’in, kadın girişimcileri; dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik ve dünyanın ihtiyacı olan yeni iş modellerine uyum başlıklarında bilgilendirmeyi hedefleyen KAGİDER Pusula online eğitim platformuna ‘’Yeşil İş’’ eğitimi eklendi. KAGİDER Toplumsal Etki Strateji Grubu liderliğinde geliştirilen ‘’Yeşil İş’’ eğitimi ile, girişimciler ve girişimci adaylarının iş süreçlerinde sürdürülebilirlik ilkesini sahiplenmelerini, işlerini büyütürken gezegeni de korumalarını sağlamayı hedefleniyor.

KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği), girişimcilerin ve girişimci adaylarının yeşil iş prensipleri konusunda farkındalıklarını artırmak amacıyla önemli bir adım attı. KAGİDER’in girişimcilik eğitimlerini tek bir platformda toplayarak kolay ulaşılabilir hale getirme ve online eğitimlerle Türkiye’nin dört bir yanından kadın girişimcilere ve girişimci adaylarına ulaşma hedefiyle kurduğu KAGİDER Pusula platformuna‘’Yeşil İş’’ eğitimi eklendi.

Geleceği sürdürülebilir kılacak bir ekosisteme öncülük etmeyi hedefleyen KAGİDER’in yeni eğitiminde Yeşil İş prensiplerine odaklanan 8 farklı eğitim başlığı bulunuyor. Eğitim kapsamında yer alan videoların tamamını izleyenler sertifika almaya hak kazanacak.

 

Eğitim kapsamında Aylin Alagöz’den ‘Ürün Döngüsü ve Doğal Kaynakların Yönetimi’, Duygu Yılmaz’dan ‘Biyoteknolojik Malzemeler’, Gülin Yücel’den ‘Döngüsel Ekonomi’, Meltem Kurtsan’dan ‘Yeşil Girişimcilik’, Nesrin Karaoğlu Otuzoğlu’dan ‘Türkiye’deki ve Dünya’daki Yeşil Uygulamalar’, Özgül Öztürk’ten ‘Eko-inovasyon ve Eko-tasarım’, Kıvılcım Pınar Kocabıyık’tan ‘İklim Krizi ve Girişimcilik’, Tülin Akın’dan ‘Yeşil İş’in Üretim ve Hizmetteki Yeri’ eğitimleri yer alıyor.

 

https://www.kagiderpusula.org/KAGIDERPUSULA/eep/PDefault.aspx 

 

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}