Dijital Dünyada Kadın Etkinliği Başvuruları BaşladıI!

Bu yıl 2. sini düzenlenen kadına ait ve/veya kadın yönetimindeki işletmelere ücretsiz 3 farklı program ile dijitalleşme sürecine TİKA desteği ile katkıda bulunuluyor.

'Markamın KareleriKadınlara ait ve/veya kadınların aktif olarak yönetiminde yer aldığı 10 işletmeye, iş yerlerinde veya üretim yerlerinde Facebook ve Instagram gibi sosyal medya kanallarında tanıtılacak ürünlerinin Burcu Üstüner tarafından 3 saatlik profesyonel fotoğraf çekimi sağlanacaktır. Fotoğraflar Facebook ve Instagram paylaşımına uyumlu şekilde olacaktır.

'Markamı Yaratıyorum' Kadınlara ait ve/veya kadınların aktif olarak yönetiminde yer aldığı ve yeni kurulan 10 işletmeye:
Raziye Nevzat tarafından, markalaşma ve kurumsal kimlik eğitimi verilecektir. Reklam Odası tarafından adaylar için tasarlanmış bir logo oluşturulacaktır.

'İşim İçin Sosyal Medya Yönetimi'
Kadınlara ait ve/veya kadınların aktif olarak yönetiminde yer aldığı işletmelere Uraz Şentürk tarafından ticari faaliyetler için efektif ve doğru sosyal medya kullanımı konulu uygulamalı eğitimler verilecektir.

Proje kapsamında gerçekleştirilen üç program birbirinden bağımsız olarak yürütülmekle birlikte isteyen katılımcılar birden fazla programa başvurularını yapabilmektedirler.

Dijital Dünyada Kadın Projesi Kıbrıs Türk Ticaret Odası Kadın Girişimciler Komitesi (KTTO KGK) ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) iş birliği içerisinde yürütülecek ve yönetilecektir.

Başvuru tarihleri: 2 Ekim 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar kabul edilecektir.

Başvuru rehberi ve başvuru formlarına ulaşmak için:

infokgk@ktto.net adresine mail olarak veya 2283760 veya 0533 831 29 72 numaralı telefonun Whatsapp hattından Su Kaba’ya ulaşmanız rica olunur.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}