Nuy Tekstil San. ve Dış. Tic. Ltd. Şti.

Ulviye YAHYA

Genel Müdür

Bursa Osmangazi

Kükürtlü mah. Başaran Sok, Mercan Sitesi D/8, NO:9 16080

2242346268

2242369395

Hakkımızda

1992'den beri öncü yeniliklerle tanınan Nuy Tekstil şirketi, hoş koku çözümleri sunma düşüncesiyle Fl’Aura Kokuları’nı tasarladı.

Proje lideri Ulviye Yahya, Kimya Mühendisi’dir. Tekstil üretim operasyonları ve kalite iyileştirmelerinden sorumlu çalışma deneyimine sahip olup, tekstil yenilikleri ve teknoloji uygulamaları konusunda 40 yıllık deneyim sahibidir. Kurucu ortağı olduğu Nuy Tekstil Ltd. Şti.' de genel müdür ve kurucu ortak olarak iş yaşamına devam etmektedir.

Ödülleri

2019 TECHXTILE START-UP CHALLENGE
Proje Pazarında 130 proje içerisinde 7. lik ödülü,

2011- BUIKAD (Bursa Yönetici ve İş Kadınları Derneği)
Yenilikçi İş Kadını Ödülü,
Tekstilde Mikro kapsül Koku Teknolojisi Uygulaması

2003- Dünya Gazetesi, İllerin Başarılı İş Kadınları
Bursa İli Başarılı İş Kadını Ödülü
Tekstilde Özel Enzim Uygulamaları

Stratejimiz/Ürün Bilgileri

Sprey formatta olan Fl’Aura kokusu uygulandığı alanlarda kullanım esnasında koltuklarda sürtünmeyle veya zemindeki yüzeylere basıldığında mikro kapsüllerin çatlamasıyla ortama ferahlık ve tazelik etkisi verir. Mikro kapsüllerin amacı döşeme kumaşa veya halıya baskın bir parfüm etkisi vermekten ziyade kötü kokuları absorblayıp kişilere daha kaliteli bir yaşam sağlamaktır. Sadece sürtünme kuvvetiyle aktifleşen mikro kapsüller kullanım anında ferahlık etkisi verdiğinden, klasik kokulara göre çok daha kalıcı etki sağlar.

Ayrıca yıkanması zor olan örneğin; ipek- gömlek/elbise, ceket palto, üniforma, yün kazak, bornoz, havlu, banyo paspası, halı, koltuk, perde vb. tekstil ürünlerinde hızlı ve etkili koku ferahlığı sağlar. Kişinin kendi özel parfümünü etkilemeden kumaşlara bağlanıp ferahlık veren özel bir teknolojiyle tasarlanmıştır. Kapalı alanlarda kullanıldığında ise özellikle rahatsız edici hale gelen kötü kokuları absorblayarak o alandaki havanın daha kaliteli duruma gelmesini sağlar. Fl’Aura’nın içeriğinde 7 çeşit koku mevcuttur. Koku teknolojisindeki bilgi doğrultusunda kişi hangi kokuyu seviyorsa Fl’Aura da onu duyar ve ferahlık hisseder. (Örneğin; Portakal Çiçeği, Yeşil Elma, Nar, Bergamot, Amber, Ardıç ve Misk oluşan molekül yapıları uygun olan kokuları içermektedir.)

Ürünlerin % 90’ı kirlendiği için değil ter koktuğundan yıkandığı tespit edildi. Bir tekstil ürününde bazı yıkamaları atlayarak 3000 litre su tasarrufu yapılmaktadır. Yıkama yapmadan sadece birkaç sprey ile tekstilde anında ferahlık sağlandığından sudan, enerjiden ve zamandan tasarruf sağlar. Ayrıca yıkama işleminden veya kuru temizlemeden kaynaklanan deformasyonları minimize edeceğinden uzun ömürlü tekstil ürünü kullanımı kazandırır. Artan dünya nüfusuna karşılık su ve enerji kaynakları her geçen gün azaldığından Fl’Aura ürünü ekolojik ve sürdürülebilir özelliğiyle tercih edilmelidir.

Fl’Aura ürününün 2013 yılında patenti alınarak resmi olarak satışlara başlanmıştır. Satışlar; oteller ve kurumsal firmalara toptan yapıldığı gibi internet ve instangram üzerinden perakende olarak yapılmaktadır. Kurumlara özel olarak uzmanlar tarafından ferahlatan koku çözümleri tasarlanmaktadır.

Covid-19 etkisini hala dünyada gösterdiğinden, günlük hayatımızda dezenfektan kullanımı önemsenmekte. Bu nedenle Fl’Aura ürünü Dezenfektan Etkili olarak geliştirilmiştir.
-Antimikrobiyal etkinliği 48 saat sürer.
-Antiseptik ve dezenfektan özelliğe sahiptir.
-8 haftaya kadar kalıcı koku özelliği vardır.
-Tüm tekstil yüzeylerinde kullanılabilir.

Üründe kullanılan kokular uluslararası yönetmenliklere uygun olarak tasarlanmaktadır.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}