Resimple Sürdürülebilirlik ve KSS Danışmanlığı

Güldane Zeynep Kılıçkaya

Yönetici Ortak

Ankara Çankaya

Next Level Ankara Dumlupınar Bulv. No: 3 C1-160

(530) 527 6470

Hakkımızda

Sürdürülebilir bir dünya için sosyal ve ekonomik alanlarda ve çevre konularında farkındalık yaratmak ve sürdürülebilir kalkınmaya hizmet etmek amacıyla, yetersiz ve tek yönlü kaldığına inandığımız işlerimizden ayrılıp bilgi ve tecrübelerimizi, ideallerimiz için kullanmaya karar verdik ve reSimple’ı kurduk. Böylece, tepkisel (reaktif) sonuçlar yerine, proaktif hareketin yaygınlaştırmasını amaç hâline getirerek bir yola çıktık.

Küresel sürdürülebilirlik için değişim yaratılabilmesi ve Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının gerçekleştirilebilmesi için şirketlerin, sivil toplumun ve kamunun bir araya gelerek ortaklıklar kurması gerekmektedir. reSimple olarak amacımız, bir yandan farklı paydaşları bir araya getirerek ortak değer yaratmak, diğer yandan da kurumlara proaktif bir yaklaşım sunarak, kurumların itibar, güvenilirlik ve marka değeri bakımından rekabet üstünlüğü sağlamalarını ve sürdürülebilir bir risk yönetimi ile şeffaf ve adil bir yapıya kavuşmalarını sağlamaktır.

Kurumların olumlu çevresel, sosyal ve ekonomik etkilerini artırmak için onlara gerekli yöntemleri sunuyor, sürdürülebilirlik mevzuatına ve standartlarına uygunluklarını denetleyip almaları gereken önlemleri belirliyor, kurumlar adına kurumsal sosyal sorumluluk projeleri geliştirip yürütüyor ve bu alanda eğitimler sunuyoruz. Hizmetlerimiz arasında sürdürülebilirlik raporlamasına, paydaş katılımına ve etik kurallar danışmanlığına da yer vererek, kurumların piyasa gereklerini yerine getirmelerine yardımcı oluyoruz.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}