Mflow Dijital Yönetim Sistemleri

Sibel Taşhan Yurtseven

Kurucu Ortak

Kocaeli Gebze

GOSB Teknopark Kemal Nehrozoğlu Cd. 400 sokak 41480

05325488590

Hakkımızda

Mflow Dijital Yönetim Sistemleri kurucu ortağı, gıda yüksek mühendisi ve uluslararası akredite baş denetçiyim. 17 yılı aşkın süredir yönetim sistemleri üzerine çalışıyorum. Bu alanda sistem kurucusu, sistemi sürdüren, eğitim veren ve denetleyen olarak her alanda hizmet verdim. Hem yurt içinde hem de yurtdışında 4.000’nin üzerinde denetim yapma şansına sahip oldum. Sistemleri en iyi uygulayanları da uygulamaya çalışanları da görme ve sorunlarını anlama şansım oldu. Karşılaşılan sorunların kökünde manuel sistemlerin yarattığı hantallık vardı ve zaman içinde iş dünyası dijitalleştikçe bu sorun giderek büyümekteydi.

Makul bir çözüm bulabilmek için çıktığımız yolculukta Mflow şekillenmeye başladı.
“Dijital yolculuğun en kolay hali” sloganı ile başladığımız bu maceranın ilk adımında öğrenme süresi kısa, öğrenme maliyeti düşük, ara yüzü akılda kalıcı, kayıt hızı yüksek, herkesin kullanabileceği kullanıcı dostu bir yönetim sistemleri yazılımı hayata geçirdik. Sistem kullanıcıları bizzat üretimin içinde olan ortaokul ve ilkokul mezunu çalışanlar. Bu oran bizim kullanıcı sayımızın %50’sini oluşturuyor. Özünde, üst seviye dijital yetkinliğe ihtiyaç duymadan kullanılabilecek bir yazılımı hayata geçirmiş olmayı en büyük başarımız olarak görüyoruz. Daha önce belirttiğim gibi bu daha ilk adımımız ve önümüzde kat edilecek uzun soluklu bir yolculuk var.

Mflow 15 Mayıs 2020 tarihinde uygulamaya alınmış oldukça genç bir yazılım olmakla birlikte kullanıma açtığımız ilk günden beri çok değerli müşterilerimizle birlikte istikrarlı şekilde büyümeye devam ediyoruz. Bu büyümede Mflow’un benzerlerine oranla oldukça az maliyetli ve kullanıcı dostu olmasının büyük payı var. 2021’in baharıyla birlikte Mflow’u yeni yetkinliklerle donatıp başta KOBİ ve orta ölçekli işletmelerimiz olmak üzere tüm firmalarımızın dijital yolculuklarında yanlarında olmayı hedefliyoruz.

Diğer bir hedefimiz ise en kısa sürede işletmelerimizi dijital dönüşümle tanıştırıp her yıl tonlarca kâğıdın israf edilmesine son verebilmek. Bir anne olarak çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmanın en büyük sorumluluğumuz olduğuna inanıyorum.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}