Tat Global Gıda Sanayi A.Ş.

Emel SHAMMAA

Yönetim Kurulu Başkanı

Gaziantep Şehitkamil

Burak Mah. 06034 Nolu Sok. Kadın Girişimciler Derneği Apt. No:6 Şehitkamil / GAZİANTEP

5348838078

Hakkımızda

Geleneksel Türk Lokumu Üretimi;

TAT GLOBAL GIDA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ kurucumuz Kemal Ağa önderliğinde, 1947’den günümüze, bölgemizin bereketli topraklarından gelen yöresel lezzetleri, nesilden nesile sürdürülen geleneksel dokusuyla uzun yıllardır Tarihi İpek Yolu üzerinde Gaziantep merkezli olarak faaliyet sürdürmektedir.

Gelenekten geleceğe İpek Yolu lezzetlerinin kökenine şöyle değinecek olursak;
Gaziantep ve Halep’in stratejik konum ve bünyesinde bulundurduğu farklı medeniyetlerin izleri sebebiyle çeşitli kültürel zenginliklere sahip kadim iki beldedir. Engin bir kültür ve ticaret merkezi olma vasfını her daim muhafaza eden bu iki belde, bugün de her alanda katma değer üreten şehirlerin başında gelmektedir. İşte bu derin kültürleri barındıran topraklardan hem egzotik hem de her damağa hitap eden bir lezzet çıkardık, adını da İpek Lokumları koyduk.

Bu enfes lezzetin ülkemizde ve ülkemiz dışında büyük kitlelerce keşfedilmesini hedefliyoruz. Bu saf ve katışıksız lezzetin doğru yansımasını sağlayarak 7’den 70’e tüm kitlelere ulaştırma misyonunu üslenmekteyiz. Bu doğrultuda TAT GLOBAL GIDA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ olarak Tüm Dünya ülkelerine ve Türkiye’nin bütün illerine İpek Yolu Lezzetleri hususunda hizmet sunmaktayız.

Ürünlerimizin tamamı bünyemizde bulunan mühendislerin “AR-GE” çalışmaları sonucunda ortaya çıkmıştır. İpek Yolu Lezzetlerinin oluşturulmasında %100 doğal ürünler ile Çin’den Yemen’e uzanan İpekyolu’nun kültürünü ve Dedemiz KEMAL AĞA’dan gelen lezzet mirasını sizlere sunmaktayız.

TAT GLOBAL GIDA gerek tedarikçileri ve gerekse müşterileriyle uzun dönemli ilişkiler doğrultusunda, ulusal ve uluslararası alanlarda hizmet veren, müşterilerinin taleplerini karşılayan, yatırımlarla sürekli gelişen ve büyüyen bir firmadır. TAT GLOBAL GIDA; koşulsuz müşteri memnuniyeti, sürekli gelişme, değişen müşteri ihtiyaçlarının karşılanması, yüksek kalitede ürün ve hizmet sunmayı hedef alan güçlü bir takımdır.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}