NY&Co. GLOBAL HOSPITALITY CONSULTANCY

NERMİN YURTOĞLU

KURUCU

İstanbul Beşiktaş

Vişnezade Mah Çeşme Meydanı Sok 13/5 Beşiktaş Istanbul Türkiye

2122363064

Hakkımızda

NY&Co.’ nun kurucusu ve CEO ‘su olan Nermin Yurtoğlu, Ankara Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur.

Ardından dünyanın en prestijli turizm okullarından biri olan İsviçre’deki Ecolé Hotelier de Lausanne’da lisansüstü Tourism &Hospitality eğitimi almış ve Londra’da City University’de Dijital Pazarlama-Digital Marketing ,Hong Kong PolyTechnic University Luxury Hospitality Management ,Massachusetts Institute of Technology (MIT) Becoming an Entrepreneur ,Wageningen University (Holland) Sustainable Tourism: Society & Environmental Aspects sertifikalarına sahiptir.

Üniversite eğitimi sırasında yaptığı stajlar ve İngiltere'de lüks bir otelin mutfağında çalışarak başladığı turizm kariyeri boyunca yurtiçi ve yurt dışında pek çok önemli lüks butik ve zincir oteller, restaurant ve gıda işletmesi, tur operatörü firmalarında üst düzey yöneticilik yapmıştır. İstanbul’un tarihi yarımada bölgesindeki lüks yatırımlarıyla tanınan bir turizm grubu’nun CEO’luk görevlerinde yer almıştır.

2010 yılından bu yana ise NY &Co.Global Hospitality Co. markası ile özellikle lüks ve butik segmentte pek çok otel ,restoran veya Turizm sektörunde yer almak isteyen işletmeye, yatırım, yönetim ,pazarlama,markalaşma ve sürdürülebilirlik konularında danışmanlık hizmeti vermekte ve dünyanın en lüks butik resorts zinciri önemli uluslararası otel markalarının Türkiye temsilciliğini yürütmektedir. Pek çok tanınmış otel, restoran, kafe, yat markası için NY&Co. vazgeçilmez bir iş partneri olmaktadır.
2021 yılında Dünya Seyahat Örgütü WTTC tarafından global olarak oluşturulan SEYAHAT VE TURİZMİN İKLİM YOL HARİTASI odak grup çalışmasında KONAKLAMA SEKTÖRÜ TEMSİLCİSİ olarak yer almıştır.

Nermin Yurtoğlu Türkiye ve dünya turizm sektöründe 25 yılı aşan tecrübeye sahip önemli isimlerdendir. Profesyonel Turizm Yoneticileri Kulübu SKAL, Gastronomi Turizmi Derneği, ETOA ( Avrupa Turizm Dernegi),World Food Organisation üyesidir.

Nermin Yurtoğlu Turizm, Otel, Gastronomi ve Pazarlama sektörleri ile ilgili pek çok mecrada referans kişi olarak röportajlar vermekte TV ve çevirim içi programlara söyleşilere katılmakta, yazılar yazmaktadır.

Profesyonel turizmci olmasının yanı sıra, seyahat ve sektörel konuları ele aldığı yazıları pek çok önemli mecrada yayınlanmaktadır, 30 'un üzerinde ülke ve 400 'ün üzerinde şehir gören bir seyahat sevdalısı ,girişimci ,iş kadını ve fotoğrafçıdır.


MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}