ND Mimarlık Müh. İnş. Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şti / Dent Tasarım

Nurgül Akgündüz Üstdağ

Y.Mimar / Kurucu Ortak

İstanbul Beşiktaş

Gayrettepe Mah. Bahar Sok. Karanfil Apt. No:2 Kat 1 D:5 Balmumcu İstanbul

2122612614

2122612615

Hakkımızda

ND Mimarlık 2007 yılında Kurucu ortaklar Y.Mimar Nurgül Akgündüz Üstdağ ve Mimar Durmuş Üstdağ tarafından kurulmuştur. ND Mimarlık kuruluşundan bu yana yurt içinde ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atmıştır. Toplu konut projeleri, mağazalar, ofisler, oteller, konutlar ve klinik projeleri gibi çeşitli proje dallarında uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Hizmet kalemleri Mimari Tasarım, İç mimari tasarım, Yapım ve Kontrolörlük, Danışmanlık olarak sıralanabilir.

Dent Tasarım, ND Mimarlık firmasının medikal markasıdır.

Klinik tasarımı ve uygulaması ND Mimarlığın bugüne kadar yapılmış olan çok sayıda klinik uygulaması ile üzerinde uzmanlaştığı bir alandır. Diş Hekimlerine ait kliniklerde günümüzün modern malzemeleri ve teknolojik alt yapısı ile tasarlanarak hem hastalara hem de hekimlerimize konforlu, fonksiyonel ve estetik ortamlar yaratılmaktadır.
Dent Tasarım ülkemizde dental klinik konusunda uzmanlaşmış ilk, dünyada ise sayılı mimarlık ofislerinden biri olma gururunu taşıyarak, yıllardır kalitesinden taviz vermeden üretmeye devam etmektedir.
Sektörde vermiş olduğu hizmetler 16 yıl öncesine dayanmakla birlikte, bugüne kadar gerçekleştirmiş oldukları yurt içi ve yurtdışı klinik projeleri ile çok çeşitli klinik işleyiş şekilleri ile karşılaşmış, her yeni gelen yönetmeliğe, dental cihazlara ve altyapılara hakim olarak bugüne kadar 200 den fazla kliniğe danışmanlık hizmeti vermişlerdir.

www.denttasarim.com sayfasından, ve @denttasarim instagram hesabından Dent Tasarım markasının dental alanda yapmış olduğu projelere ulaşabilirsiniz.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}