VETUGEN VETERİNERLİK ÜRÜNLERİ HİZMETLERİ

MELTEM FERİVER

GENEL MÜDÜR

İstanbul Ataşehir

BARBAROS MAH. IHLAMUR SOK. NO:11 D:144 UPHILL COURT B4 BLOK

(534) 783 4290

Hakkımızda

2004 yılında Hacettepe Üniversitesi İngilizce Kimya Bölümü’nü bitirerek ‘kimyager’ unvanı kazandım. 2007 yılında Marmara Üniversitesi Kimya Öğretmenliği Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamlayarak ‘kimya öğretmeni’ unvanı kazandım.
Çanakkale Fen Lisesi’nde öğrenci olduğum yıllarda, yatılı okulda hafta sonları evci çıktığım ailenin köpeği Mike’ın dişinde oluşan enfeksiyonunun tüm vücuduna yayılması ve erken yaşta vefat etmesi beni derinden etkilemişti.
Kimya bölümünde okuduğum üniversite yıllarında, kimyasalların toksik etkileri, insana ve gezegenimize verdiği zararlar konularında bilinç ve duyarlılık geliştirme şansı yakaladım.
Kendi evim olduğu ilk fırsatta köpek evlat edindim ve köpeğime eve geldiği ilk günden itibaren ağız bakımı yapmaya başladım. Köpeğim için satın aldığım ağız bakım ürünlerinde ne yazık ki köpeğimin yutmaması gereken toksik kimyasallar olduğunu üzülerek fark ettim. Bu farkındalık çerçevesinde kedi ve köpeklerin ağız bakımı için doğal aktif bileşenler içeren güvenli ve sağlıklı ürünler oluşturma ve kullanıcılılarla buluşturma fikri geliştirdim. Bu bağlamda öncelikle Vetugen Veterinerlik Ürünleri Hizmetleri Şirketi’ni 4 Kasım 2020 tarihinde kurdum. 15 ay süren ar-ge çalışmasından sonra Vetugen markası altında %100 Doğal Aktif Bileşenli Vetugen Kedi & Köpek Ağız Bakım Spreyi ile %100 Doğal Aktif Bileşenli Vetugen Kedi & Köpek Diş Macunu ürünlerini Şubat 2022’de piyasaya sundum.
Vetugen markasının temel amacı; toksik kimyasallar kullanmaksızın, antiviral, antibakteriyel, antifungal, antienflamatuvar özelliklere sahip doğal bileşenlerin sinerjisiyle kedi ve köpeklerin ağız sağlığını güvenle koruyan, bütünsel bağışıklık sistemlerini güçlendiren ağız bakım ürünleri sunmaktır. Bu şekilde gezegenimize de zarar veren toksik ürünler olmaksızın üretim yapılarak ortak evimiz gezegenimizi paylaştığımız kediler ve köpeklerin genel sağlık durumlarına en iyi şekilde destek olunması, içinde Türkiye’ye özel endemik tür olan mersin bitkisinin de (Myrtus Communis) olduğu doğal hammaddelerin kullanılarak daha düşük karbon ayak izi ile yerli üretimin desteklenmesi, elde edilen kazancın %10’u ile sokak ve barınak hayvanlarının ihtiyaçlarına destek olmak suretiyle bir sosyal girişim örneği sergilenmesi, kadın girişimciliği ve kadın istihdamı konusunda ilham olunması, böylece üretim ve kazanç mantalitesinin dönüştürülmesi için bir iyi uygulama örneği oluşturulması hedeflenmektedir.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}