Milky Way Design

Zeynep Atay

Marka kurucusu

İzmir Karşıyaka

dedebaşı mah 6148 sk no 20 / 9

(555) 862 5047

Hakkımızda


Merhaba, ben Milky Way Design markasının kurucusu Zeynep. Üniversitede Sosyoloji okuduktan sonra bana kattığı onca harika şeye rağmen mesleğimi yapmak istemedim. Önce reklam ajanslarında sonra hayatın akışıyla beraber kurumsal firmalarda çalıştım ama aklımda her zaman daha yaratıcı ve her aşamasında benden bir parça olan, aklımdan geçen her şeyi yansıtabileceğim bir iş yapmak vardı. Tasarımından kartvizitine, sosyal medyasından paketlemesine kadar.

Bu hayali kurmaya başladığım zamanlardan bugüne yolum bazen aktı gitti bazen dimdik yokuşlarla boğuştum, bunların hiçbiri bitti diyemem… Kendi işini yapmak, girişimci olmak, üretmek sonu gelmeyen ama çok keyifli bir yol. Hayallerimin gerçeğe dönüşmeye başladığı dönemlerde hayatımıza katılan minik kızımız ile artan sorumluluklarım, azalan vaktime rağmen yürümeye devam ettiğim bu yolda en büyük destekçim artık kızım ve eşim…

Şimdi Milky Way Design markası ile ürünlerimizi alan kişilere kendilerini iyi hissettirecek, modlarını yükseltecek ya da onları ifade edecek detaylar içeren çantalar ve kupalar tasarlıyor, üretiyoruz. Günlük hayatın bir parçası olan ürünlerimizin enerjisi ile size iyi gelmek ise kaliteli ve fonksiyonel ürünler üretirken en büyük ilhamımız.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}