Türkan Doğal Ürünler

Türkan Şeb

Kurucu

Hatay Samandağ

Kurtderesi Mahallesi Öğretmen Ali Aslan Caddesi no:98 Samandağ/Hatay

(538) 012 1470

Hakkımızda

Hatay’ın Samandağ ilçesinde kurulmuş butik bir işletmeyiz. Nesillerdir bu bölgenin bereketli topraklarında; sebze, meyvesini kendi elleri ve emekleriyle yetiştiren kadınların ürettiği doğal lezzetleri sizinle buluşturuyoruz. Bu verimli topraklarda, dağlardan ve denizden gelen bol oksijen ve doğal kaynak suyu ile beslenmiş ürünlerimizi severek kullanıyoruz ve sizlerle de paylaşıyoruz.

Türkan Doğal Ürünler; 2010 yılından beri kadınların kendi emekleriyle var olmaya çalıştıkları mücadeleyi tek bir çatı altında toplayıp kadınların ekonomik bağımsızlığını desteklemeye gönül koyan bir kadın mücadelesidir. Depremle birlikte bu ekonomik bağımsızlığın yanı sıra çalışarak, üreterek iyileşmeye çalıştığımız bir sürece evrildi. Geçirdiğimiz zor günler sonrasında kenetlenmek, birlikte iyileşmek ve yaralarımızı birlikte sarmayı umut ediyoruz.

Türkan Doğal Ürünler; alanında tecrübeli kadınların bulunduğu, ürünlerin saflığına, sağlıklı ve temiz olmasına dikkat eden, yerel tohumların ve yerel çiftçilerin daha çok desteklenmesi bilincini taşıyan ve insan sağlığına önem veren bir işletmedir.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}