RESTAR OTOMOTİV TURİZİM SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş

PINAR KAMÇI

Kocaeli Gebze

Gebze Organize Sanayi 1400.Sokak No:1404 Gebze Kocaeli, Gebze Organize Sanayi Kocaeli,Turkey

5497759738

Hakkımızda

lk üretim 2015 yılında İstanbul Tuzla tersanesinde başlamıştır. Bugün Restar'ın Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Ar-Ge merkezi, Kocaeli'deki üretim merkezi ve Almanya'daki uluslararası satış ve satış sonrası operasyonları olmak üzere iki farklı lokasyonda üretim tesisleri bulunmaktadır.

2019 yılında Hotomobil markasının ilk karavan modeli Ronin satışa sunuldu. Fiat Pratico platformunda üretilen Ronin ve Ronin XL modelleri için Fiat markasından "İkinci Düzey Üretici Yetkisi" ile Avrupa Tip Onay Belgesi'ne sahip üretici olmaya hak kazandı.

Bugün toplam 8 farklı karavan modeliyle toplam üretiminin %90'ını 4 farklı kıtada 28 farklı ülkeye ihraç etmektedir.

Restar, uzmanlığını kompozit malzemeler kullanarak geniş bir ürün yelpazesi geliştirmek ve üretmek için kullanmıştır. Günümüzde Restar ürünlerini kullanan endüstriler arasında otomotiv, karavan, inşaat, rüzgar santralleri, denizcilik endüstrisi, ulaşım, altyapı ve spor ve eğlence ekipmanı üreticileri bulunmaktadır. Monoblok üretim teknikleri ve mikromobilite alanlarında da yeni projeler hedefliyoruz.

Restar'da mobilya modelleme, tasarım, metal işleri, kalıpçılık, tekstil, elektronik, mekanik, polyester gövde döküm ve boya departmanları gibi her biri kendi alanında uzman yetkin çalışanlar bulunmaktadır.

Yenilikçi teknolojileri takip edip uygulayan Restar, kullandığı robot kollar ve 3 boyutlu baskı teknolojileri ile bu alandaki bilgi ve tecrübesi sayesinde Avrupa'nın en önemli tasarım ve modelleme firmalarından biri olma yolunda ilerlemektedir. Vizyonumuzu tüm inovasyon faaliyetlerimize yansıtıyor ve ürün geliştirmede katma değer yaratmaya odaklanıyoruz. Restar, ürünlerimizin kalitesini Avrupa standartlarının üzerinde tutmak ve teslimat sürelerini en aza indirmek için Kaizen-5S-Jidoka-Heijunka gibi yalın üretim tekniklerini kullanıyor. Otomotiv ve denizcilik hizmet verdiğimiz öncelikli sektörlerdir.

Retech Takım Merkezi, müşterilerin yüksek kaliteli, büyük ölçekli takımlama çözümlerine yönelik ihtiyaçlarını uygun maliyetle karşılamak amacıyla Gebze'de kuruldu. Misyonumuz, büyük takımlama projesi ihtiyaçları için uygun fiyatlı sektör lideri tüketici desteği sunmaktır. Retech takımlama merkezi, büyük boyutlu ana desenleri ve 14 metre uzunluğa kadar kalıpları tek geçişte verimli bir şekilde işleyen, son teknoloji ürünü 3 ila 8 eksenli CNC ve Robotik kollu yönlendiriciye sahiptir. Yüksek kaliteli ürünler sağlamaya ve müşterilerimizin bireysel ihtiyaçlarını gerçek değer katan özel çözümlerle karşılamaya kendimizi adadık.

Kalite güvencesinin yanı sıra sağlık güvenliğine ve çevreye saygı gösteren Restar, tüm fabrika ve tesislerini endüstri standartlarına göre işletmektedir.

“Tasarım”ın iyi bir görünümden çok daha fazlası olduğunu biliyoruz. En son inovasyon ve tasarım teknolojilerini uygularken işlevsellikte güzelliği de destekliyoruz. RESTAR'ı, üstün tasarım ve teknolojilerle kaliteli, erişilebilir ve sürdürülebilir mobil yaşam ürünleri geliştiren bir marka olarak sürdürmek için sürekli çalışıyoruz. Bunun için temel politikamız sürekli iyileştirmedir.

Restar, tüm teknolojik altyapısı, Avrupa geneline yayılmış tesisleri ve alanında uzman kadrosuyla, uzun vadeli stratejik işbirlikleri oluşturmak ve ortak hedeflere ulaşmak için çözüm ortağınız olmaya hazır.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}