2019 Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması başvuruları başladı!

Türkiye'de, kadın girişimcilere yönelik çeşitli çalışmalar yürüten ilk özel banka olan Garanti BBVA, girişimcilik konusuna büyük önem veren, konuyu sayfalarına taşıyan Ekonomist Dergisi ve Türkiye'de kadın girişimciliği ve liderliğini geliştirmeyi hedefleyen sivil toplum örgütü KAGİDER'in iş birliğiyle 13. kez düzenlenen "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması" başvuruları başladı.

Resmi KOBİ tanımına giren hakim ortağı ya da sahibi kadın olan, Türkiye’de faaliyet gösteren tüm işletme sahibi kadın girişimcilerimiz Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması’na başvurabiliyor.

Yarışma kapsamında, "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi"nin yanı sıra, "Türkiye'nin Gelecek Vaat Eden Kadın Girişimcisi", "Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimci" ve "Türkiye'nin Kadın Sosyal Girişimcisi" kategorilerinde de ödüller verilecek.

Başarı hikayenizi Türkiye'ye duyurabilmek amacı ile daha önceki yıllarda da yarışmamıza başvurmuş kadın girişimciler dahil olmak üzere tüm kadın girişimcilerimizi 31 Ağustos 2019 tarihine kadar Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması'na başvurmaya davet ediyoruz.

2018 Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması kazananlarını görmek için tıklayın.

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}