KAİSDER ANADOLU İŞ KADINLARI İLE BULUŞUYOR PROJESİ

Ziyarete üyelerimizden Göknur Atalay, Meltem Koca, Meral Güler,Tulay Akın Engincan, Yurdum Hasgül, Mehlika Gider,Ayşegül Bulut, Bahar Alban, Sevilay İmre, Sultan Adıgüzel, Zehra Hazer, Aynur Aydoğan,Hülya Kaptan, Meral Önerci,Selma Ergen katıldı.
18 Nisan 2019 tarihinde başlayan ziyaretimiz ;

– İlk olarak İzmirli İşkadınları Derneği(İzikad) ev sahipliğinde dernek başkanı HURİYE SERTER ve üyeleri ile kahvaltıda buluşuldu. Göknur Atalay derneğimiz ve projelerimiz hakkında bilgi verdikten sonra tüm üyelerimiz faaliyet alanlarını anlattılar.İzikad başkanı yuvarlak masa çalışmalarını anlatarak dernekte yaptıkları projeler hakkında bilgi verdiler. Yaptıkları AB projeleri ,kullandıkları fonlar hakykında bilgilendirdiler. Vazgeçmeyen Kadınlar, Genç İzikad, Mentör Okulu ,Fotoğraf Yarışmaları ile ilgili faaliyetlerini aktardılar. İki dernek arasında oluşan yakınlık ile ilerleyen projelerimizde ortak hareket ederek proje geliştirebileceğimiz yönünde karar verildi.

– Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) başkanı ENDER YORGANCILAR ile fabrikasında toplanıldı. Ekonomi ve girişimcilik konularında müzakerelerde bulunuldu.Ankara ve İzmir sanayici iş insanları birlikteliğine sıcak baktıklarını belirttiler.

– Seçimlerin ardından göreve yeni başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı TUNÇ SOYER makamında ziyaret edildi ve tebrik edildi. TCE projemizde belediye olarak destek vereceklerini ve ilk olarak da belediyenin bu hizmeti KAİSDERden alacağı sözü alındı.

Akşamüstü saatlerinde Çeşme yarımadasına yola çıkılarak, akşam yemeği yenildi ve Alaçatı Kokopelli otede konaklandı.

19 Nisan 2019

MESAJLARIM {{ chatStatus.unReadMessageCount }}
{{ nameShortener(getRoomName(item)) }}
{{ getRoomName(item) }}
{{ item.lastMessage.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(getRoomName(selectedChatRoom)) }}
{{ getRoomName(selectedChatRoom) }}
{{ nameShortener(getMessageName(item)) }}
{{ getMessageName(item) }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ nameShortener(newChatRoom.toName) }}
{{ newChatRoom.toName }}
DUYURULARIM {{ notificationStatus.unReadNotificationCount }}
{{ item.title }}
{{ item.creationTime | formatDateTr }}
{{ item.message }}